Register

A password will be e-mailed to you.

Nintendo na tohtoročnej E3 jasne deklarovala, že niečo ako nová konzola v podaní Nintenda nehrozí. Čo sa však v Los Angeles neudialo,  môže sa udiať do jedného roka, aspoň tak vravia neoficiálne informácie, ktoré kolujú internetom.

Podľa vyjadrení servera DigiTimes, hlavný taiwanský dodávateľ a výrobca elektroniky Foxconn, dostal od Nindenda „zelenú“ pre zahájenie produkcie novej konzoly od Nintenda. Samotná produkcia by mala podľa neoficiálnych informácii začať už v októbri. Ďalej prenikli informácie, že prvá várka by sa mala započať v marci budúceho roka a masová produkcia začne v mesiacoch máj, jún.

Prenikli aj informácie o očakávaniach samotného Nintenda – behom prvého roka by chcel tento producent dostať do predaja 20 miliónov konzol NX.

Ako dopadne samotné Nintendo? Uniknuté informácie vyzerajú veľmi dobre, ako vždy, visí však vo vzduchu určité napätie. Informácie sú čisto neoficiálne a teda nemusia mať v podstate nič spoločné so skutočnosťou. Nakoľko však zatiaľ Nintendo nedementovalo túto informáciu, môžeme stále dúfať, že už o rok bude možné zakúpiť „next-gen“ konzolu od tohto japonského výrobcu, ktorý nás svojimi výrobkami baví už dlhé roky.

Zdroj: hrej.cz

Obrázok je len ilustračný

Komentuj!