Register

A password will be e-mailed to you.

Úplne nový obsah pre Halo: The Master Chief Collection je tu. Mapa Remnant, prerobená verzia multiplayerovej mapy Relic z hry Halo 2, pribudne dnes zadarmo do hry Halo 2: Anniversary. Odo dnes je takisto dostupná aj fanúšikmi obľúbená kampaň Halo 3: ODST, ktorá beží po prvýkrát v rozlíšení 1080p so snímkovaním 60 fps.

Kampaň Halo 3: ODST je dostupná zdarma pre všetkých, kto sa prihlásil svojim kontom do Xbox Live a hral Halo: The Master Chief Collection v dňoch 11.11. – 19.12. 2014. Kampaň Halo 3: ODST je takisto dostupná ako sťahovateľný doplnok pre hru Halo: The Master Chief Collection na Xbox Store za 4,99 eur.

Mapa Remnant prichádza do Halo 2: Anniversary

Remnant je izolovaný ostrov schovaný pozdĺž pobrežia Delta Halo, ktorého dominantou je vysočizný, tisícročiami zvetraný megalith Predchodcov. Asymetrické rozloženie mapy a nadúrovňová, no zapustená pozícia artefaktu je ideálna pre klasické režimy Slayer, Assault a 1-Flag CTF. Vylepšená verzia klasickej mapy, samozrejme, prináša aj svoju dávku inovácií.

Pre detailnejší rozbor Remnant a ďalších máp z Halo 2: Anniversary si nezabudnite pozrieť sériu Breaking Down the Map v aplikácii The Halo Channel dostupnej pre Windows 8.1 a Xbox One. Breaking Down the Map, uvádzaná Andym “Bravo” Dudynskym z 343 Industries, ponúka podrobný rozbor multiplayerových máp z Halo 2: Anniversary s dôrazom na umiestnenie kľúčových zbraní a vyzdvihnutie strategických pozícií.

Kampaň Halo 3: ODST vylepšená pre novú generáciu

Kampaň Halo 3: ODST pre Halo: The Master Chief Collection prichádza na Xbox One v lepšej forme ako kedykoľvek predtým. Prežite udalosti, ktoré predchádzajú dej Halo 3 v rozlíšení 1080p a snímkovaní 60 fps, z pohľadu jednotky Orbital Drop Shock Troopers (ODST) sledujúcej stopy k jej roztrúseným členom a plánom invázie Svorky na mesto New Mombasa.

Pozrite sa, ako autorský tím využil výkon Xbox One pre vylepšenie zážitku z hrania kampane Halo 3: ODST vo videu komentovanom herným dizajnérom Maxom Szlagorom z 343 Industries a Josephom Statenom z pôvodného Halo 3: ODST tímu

TMCC-H2A-Relic-Defense-jpg

Hráči, ktorí sa svojim kontom prihlásili do Xbox Live a hrali Halo: The Master Chief Collection v dňoch 11.11. – 9.12. 2014, obdržia na registrovaný e-mail kód na stiahnutie kampane Halo 3: ODST cez hru Halo: The Master Chief Collection*. Kampaň Halo 3: ODST je takisto dostupná ako sťahovateľný doplnok pre hru Halo: The Master Chief Collection na Xbox Store za 4,99 eur.

Zdroj: Tlačová správa

Komentuj!