Register

A password will be e-mailed to you.

Poľské štúdio Critical Hit Games predstavilo svoju akčnú adventúru Nobody Wants to Die, skúmajúcu najmä nebezpečenstvo transhumanizmu a nesmrteľnosti.

V Nobody Wants to Die sa ocitneme v dystopickom New Yourku roku 2039, kedy technológia už pokročila natoľko že dokáže dať niektorým ľudom aj večný život. Boháči si môžu ukladať vedomie do pamäťových bánk a prenášať ich z jedného tela do druhého. V takomto svete sa ocitneme v koži detektíva Jamesa Karra, ktorý sa po zážitku blízkom smrti ujíma prípadu, od ktorého by mal dať radšej ruky preč. Nie je totiž v súlade s pravidlami jeho šéfa. Napriek tomu získa ešte na pomoc mladú policajtku Saru Kai. Spoločne budú pri prenasledovaní vraha riskovať všetko a odhalia tajomné tajomstvá mestskej smotánky.

Pri pátraní po sériovom vrahovi, ktorý zabíja hlavne elitných občanov mesta, budete vyšetrovať miesta činu pomocou manipulácie s časom a pokročilými technológiou. Takto zrekonštruujete udalosti vedúce k jednotlivým vraždám a odhalíte stopy, ktoré vedú k desivej pravde o pozadí týchto vrážd.

Adventúra Nobody Wants to Die je postavené už na Unreal Engine 5 a mala by vyjsť ešte tento rok na platformách PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Komentuj!