Register

A password will be e-mailed to you.

Februárové PS Plus hry sa pomaličky blížia, dostupné budú už budúci týždeň, 6. februára. Tento raz sa vsadí na úplnú novinku, skvelú strieľačku s výraznou štylizáciou okorenenú o športový prvok a souls-like počin, ktorý nedopadol vôbec zle. Čo nás teda čaká?

Začnime hlavnou hviezdou a už spomínanou premiérou.

Foamstars | PS4, PS5

Úplnou novinkou bude titul Foamstars od Square Enix, ktorá v deň vydania rovno mieri do predplatného ako kedysi Rocket League. Nová online 4v4 párty strieľačka vsádza na penu, ktorá slúži na budovanie terénu alebo tvorbu klzkých povrchov na surfovanie po aréne vysokou rýchlosťou. Hoci na prvý pohľad nemusí ísť o niečo pre vás, prípadne prevratné, no dojmy z preview eventov sú pozitívne, takže sa podľa všetkého oplatí dať hre šancu.

Rollerdrome | PS4, PS5

Typy prekladu

Preklad textu

Zdrojový text

From the critically acclaimed studio, Roll7, comes a high octane third-person shooter experience like no other. In the brutal blood sport, Rollerdrome, gear up for visceral combat with fluid motion set in an evocative retrofuture. Dominate with style in this intense shooter-skater hybrid, where kills grant health and nailing tricks provide you with ammunition.

431 / 5 000

Výsledky prekladov

Výsledok prekladu

Od kritikmi uznávaného štúdia Roll7 prichádza vysokooktánová strieľačka z pohľadu tretej osoby ako žiadna iná. V brutálnom krvavom športe Rollerdrome sa pripravte na zábavný boj spojený s plynulým pohybom v kabáte evokujúcom retrofuturizmus. Dominujte štýlovo v tomto intenzívnom hybride strieľania a korčuľovania, kde vám zabíjanie poskytuje zdravie a triky pre zmenu muníciu.

Steelrising | PS5

Táto akčná RPG sa odohráva v alternatívnej histórii Paríža, v ktorej bola francúzska revolúcia potlačená robotickou armádou. Bojujte a objavujte po uliciach, strechách, štvrtiach a hradoch ako automaton Aegis, tajomné majstrovské dielo. Zapojte sa do neľútostných a intenzívnych bojov proti technologickým zázrakom, ktoré sú rovnako zložité ako sú neúprosné.

Nezabudnite, že do 5. februára máte čas na to, aby si do svojej hernej knižnice pridali A Plague Tale: Requiem, Evil West a Nobody Saves the World, inak o možnosť rozšírenia svojej knižnice týmito hrami s nástupom novej trojice prídete.

Zdroj: PlayStation.Blog

Komentuj!