Register

A password will be e-mailed to you.

Legendárny Hideo Kojima v súčasnosti pracuje na Death Stranding 2 On the Beach a OD pre Xbox, no počas poslednej prezentácie State of Play prekvapil aj ďalším oznámením. Ide o titul s pracovným názvom PHYSINT, ktorý do plnej produkcie vstúpi po dokončení Death Stranding 2.

Kojimovi podľa všetkého chýba Metal Gear, nakoľko tento počin má byť akčná špionáž, avšak pre novú generáciu. Myslí tým novú generáciu hráčov? Alebo hardwaru? Prípadne iba pôjde o špionážnu akciu novej generácie? Kto vie, no vzhľadom na skutočnosť, že Death Stranding 2 vyjde budúci rok, na PHYSINT si asi ešte 4-5 rokov počkáme. To už asi bude na trhu nová generácia konzol, takže tu asi máme oznámenie prvej hry pre ďalšiu generáciu konzol PlayStation, alebo pôjde o cross-gen vydanie.

Pochopiteľne, o hre ako takej okrem názvu nič nevieme a ešte dlho vedieť nebudeme, no Hideo o dva roky oslávi 40 rokov v hernej brandži, pričom práve PHYSINT má byť vyvrcholením jeho práce. Vzhľadom na Kojimov vek nie je vylúčené, že pôjde o posledný titul, na ktorý bude plnohodnotne dohliadať, no to ukáže až čas. Nateraz nezostáva nič iné než čakať.

Zdroje: State of Play, Twitter/X Hideo Kojima

Komentuj!