Register

A password will be e-mailed to you.

Je tradíciou, že sa úspešné tituly krátko po svojom vydaní chvália svojimi známkami v takzvanej Accolades ukážke. Ani remasterovaná verzia druhého The Last of Us spred troch rokov nie je žiadnou výnimkou.

Čo sa týka recenzií (tu prikladáme našu), hovoria o tom, že Part II je stále skvelým titulom, ktorým bol aj v kalendárnom období. 2020 To znamená, že na vás čaká napínavý príbeh, množstvo surových zvratov, emotívne situácie, no aj skutočne adrenalínová akcia, ktorá vás odmení za taktizovanie či čítanie terénu.

Samozrejme, remaster dorazil aj s niekoľkými novinkami. V prvom rade to sú audiovizuálne úpravy, ktoré tento titul posúvajú ešte o jednu úroveň vyššie ako naposledy – hoci nejde o tak veľký skok ako v prípade rok a pol starého remaku prvotiny, ktorý žánrovú klasiku prerábal od základov.

Nechýbajú však ani zaujímavé režimy, ktoré podľa všetkého prekvapili svojou prepracovanosťou i zábavnosťou. Taktiež možno oceniť prívetivý prístup zo strany Sony, nakoľko je počin dostupný (pre vlastníkov originálu) iba za poplatok desiatich eur – čo je férová ponuka, no napriek tomu ju nevidno pri každej obdobnej hre.

Vyskúšali ste už The Last of Us Part II Remastered? Prípadne očakávate iné tituly, ktoré dorazia neskôr počas terajšieho roka? Podeľte sa o svoje názory a tipy prostredníctvom komentárov.

Komentuj!