Register

A password will be e-mailed to you.

Posledné dni pre vás pravidelne píšeme články, ktoré sa zaoberajú vianočnou akciou sprostredkovanou spoločnosťou Epic Games. Už tradične nám počas týchto sviatkov pokoja a mieru dávajú zástupcovia firmy nádielku hier úplne zadarmo. A práve na štedrý deň sme získali (doposiaľ) najvzácnejší titul.

Názov to už prezradil, takže nemá zmysel vytvárať okolo dostupnej hry akékoľvek tajomno. Áno, pod virtuálny stromček sme dostali slušne prijaté Ghostwire: Tokyo. V prípade, že vám tento projekt v minulosti ušiel, môžeme vám ho v krátkosti predstaviť.

Jedná sa o akčnú adventúru zasadenú na východ, v ktorej je vašou primárnou úlohou postaviť sa nepriateľským jednotkám vychádzajúcim z pomerne bohatého folklóru. Hutná atmosféra, svižný súbojový systém a skutočne neopozerané kulisy – to sú primárne klady, ktorými sa môže počin popýšiť.

Môžeme ešte upozorniť, že nebol prijatý bez akýchkoľvek výhrad a hoci sa mu dostalo aj negatívnej kritiky, pozitívne názory rozhodne prevládali. To potvrdzuje i naša dobová recenzia PlayStation 5 verzie, ktorú si môžete prečítať po kliknutí na tento odkaz.

Opätovne upozorňujeme, že atraktívna ponuka je aktuálna výhradne po dobu terajších dvadsiatich štyroch hodín. Nová hra sa stane dostupnou už zajtra, presne o sedemnástej hodine večernej. Pustíte sa na potulky týmito temnými virtuálnymi uličkami, prípadne obdobný akčný horor nie je vašou šálkou kávy?

Komentuj!