Register

A password will be e-mailed to you.

Ubisoft asi nemá radosť. Pierre Boudreau, scenárista Assassin’s Creed si na svoj LinkedIn profil pridal titulný obrázok, na ktorom bolo vidieť nielen logo očakávaného pokračovania Assassin’s Creed s pracovným označením Red, ale aj podobu potenciálnej hlavnej ženskej protagonistky.

Hra má totiž mať dvoch hrdinov, pričom druhou postavou má byť africký samuraj mužského pohlavia, o ktorom sa predpokladá, že je založený na skutočnom samurajovi menom Yasuke. Francúzsky insider j0nathan, podľa informácií ktorého sa hrdinka bude volať Naoé/Naoi (hoci meno sa môže medzičasom zmeniť, podobne ako sa Jora stala Eivorom vo Valhale). Jej japonské meno by bolo “ナオエ”, ktoré sa nachádza odseknuté pod logom, ktoré odhalil Boudreau. Príbeh Naoé/Naoi má byť podobný Bayekovmu z Origins. Člen Rádu zabije jej otca a hrdinka sa vydá na cestu za pomstou, ktorá ju zavedie k vytvoreniu/pripojeniu sa k ninjom šinobi.

Boudreau si už banner vymenil za Assassin’s Creed Valhalla čo naznačuje, že zjavne popredu prezradil čosi, čo nemal. Každopádne, Assassin’s Creed zasadený do feudálneho Japonska je potvrdený, zostáva iba počkať na oficiálne oznámenie, ktoré o titule prezradí viac. Čriepky síce poznáme, no dátum vydania, oficiálny podtitul a čo hra vlastne ponúkne, je totiž zatiaľ zahalené tajomstvom. Ubisoft sa však aktuálne nemusí príliš náhliť, keďže si užíva úspechy nedávno vydaného Assassin’s Creed Mirage.

Zdroje: Dexerto, Insider Gaming, Twitter/X j0nathan

Komentuj!