Register

A password will be e-mailed to you.

Občas sa pošťastí, že sa konkrétny titul spojí so značkou Lego a spoločne následne vytvoria unikátne stavebnice inšpirované konkrétnym univerzom. Evidentne nám tu pritom vznikla úspešná kolaborácia Nintenda a dánskej korporácie, keďže obe spoločnosti spolupracovali už po druhýkrát. Najprv pri vytvorení hračiek Mario, teraz k nám prichádza Animal Crossing.

Pri filmovom priemysle je niečo podobné pomerne štandardné. V podstate každý veľký blockbuster projekt dostane sériu stavebníc inšpirovaných jednotlivými scénami. Či už teda ide o Star Wars, Harryho Pottera alebo Avatar, je veľká pravdepodobnosť, že ešte stále nájdete v kamenných i online obchodoch kockové hračky, ktoré si viete sami poskladať.

V súčasnosti už to isté môžeme povedať aj o niektorých seriáloch, ktoré takisto majú finančný potenciál a priestor k vytvoreniu takto orientovaného merchu. Každopádne, Animal Crossing Lego sa predstavilo v ukážke trvajúcej zhruba pol minúty.

Nanešťastie, nemožno hovoriť o akomsi komplexnom alebo nadmieru podrobnom odprezentovaní, avšak ako prvotná ukážka niečo podobné bohato stačí. Momentálne je nášmu zraku skrytá i cenovka. Ak už nič iné, aspoň vieme, že by mali hračky doraziť v priebehu marca nadchádzajúceho kalendárneho obdobia. Samozrejme, v tomto období pôjde o celosvetový release a k nám môže táto stavebnica doraziť až o niečo neskôr. Ako na vás podobný set zapôsobil? Budete investovať do jeho kúpy, prípadne peniaze venujete niečomu inému?

Komentuj!