Register

A password will be e-mailed to you.

Štúdio Brave Lamb opäť odložilo svoju vojnovú simuláciu War Hospital, ktorá mala pôvodne vyjsť 26. októbra 2023. Teraz sa vydanie plánuje na začiatok roka 2024 na platformách PC (Steam, Epic Games Store a GOG), PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Vývojári odloženie vysvetľujú tým, že chcú vytvoriť komplexnú stratégiu zameranú na záchranu životov. War Hospital ponúkne množstvo mechaník, ktoré si budú vyžadovať viac času, aby sa všetko doladilo a dosiahla sa stanovená autenticita a kvalita. Vo War Hospital sa ujmeme úlohy majora Henryho Wellsa a prevezmeme velenie britskej poľnej nemocnice vo fiktívnom meste na severe Francúzska počas prvej svetovej vojny. Budeme sa musieť vysporiadať s nedostatkom mužov a zásob.

“Ošetrujte strašné vojnové zranenia ako veliteľ poľnej nemocnice. Budujte zariadenia a čistite ich, zatiaľ čo okolo vás v ohlušujúcej blízkosti vybuchujú delostrelecké granáty. Používajte skutočné vybavenie z éry prvej svetovej vojny a sledujte, ako sa vaše nástroje a metódy vyvíjajú. Vaše rozhodnutia budú mať trvalý dopad. Vytvorte mikrospoločenstvo záchrancov života a preživších. Zapáľte iskierku nádeje medzi svojimi zamestnancami a vojakmi.” – opisujú svoj počin vývojári v tlačovej správe.

Komentuj!