Register

A password will be e-mailed to you.

Rockstar Games sa preslávilo svojimi mnohými titulmi. Najpopulárnejšou je však jednoznačne séria Grand Theft Auto. Od vôbec prvého oficiálneho vydania Grand Theft Auto V to je už viac ako desať rokov. Hráči sú už nedočkaví a logicky čakajú na oficiálne ohlásenie Grand Theft Auto VI.

Vyzerá to pritom tak, že je už naozaj blízko. Len nedávno sa objavili vcelku vierohodné leaky, ktoré tvrdili, že Grand Theft Auto VI bude ohlásené počas októbra 2023. Ide totiž o to, že spoločnosť Take-Two Interactive, ktorá zastrešuje aj Rockstar Games očakáva masívny nárast tržieb počas budúceho finančného roka. Je tu teda náznak, že tie tržby očakávajú práve vďaka Grand Theft Auto VI.

Nová aktualizácia pre Grand Theft Auto Online má určité “črty” prepojenia práve na mesiac október. Ľavá strana obrázku totiž naznačuje číslicu VI, teda 6. To však nie je všetko. Na tej pravej strane je zobrazený mesiac, ktorý ukazuje fázu, ktorá nastane 03. 10. 2023. Tu to však ešte stále nekončí. Dôležitým bodom je aj to, že sa jedná o pracovný deň utorok. Šialená teória pokračuje aj v tom, že posledné hry od štúdia Rockstar Games boli ohlásené a zároveň aj vydané práve počas utorkov. Nám teda neostáva nič iné len počkať, či ide o zhodu náhod alebo nie.

Komentuj!