Register

A password will be e-mailed to you.

Síce sme sa v nedávnej dobe nedočkali žiadneho nového filmu usadeného vo svete robotického policajta, napriek tomu sa už nejakú dobu našim smerom rúti hra odohrávajúca sa práve v tomto science fiction svete. RoboCop: Rogue City predstavuje bonusy pre tých najzarytejších fanúšikov pamätajúcich si pôvodné filmy.

Ukážka je pomerne krátka, avšak zato celkom presná a adekvátne úderná. Akcia vyznieva tak trochu všedne, no na strane druhej jej nechýba žiadaná brutalita. Takisto, jednotlivé bonusy sú pri predobjednaní pomerne slušné, hoci je pravdou, že nijak nevybiehajú zo štandardu terajšieho herného priemyslu.

Skorší prístup do hrania, unikátne zbrane alebo kostýmy pre hlavnú postavu. To však dostať môžete, pochopiteľne však za vyšší poplatok a dôveru v autorské schopnosti.

Rogue City stále vyzerá pomerne priemerne, avšak to nič nemení na fakte, že si ho môžu nadšenci nadmieru užiť. Ostatne, kde ide sa vám naskytne príležitosť kosiť bojovníkov za zločin v mechanickej koži chladného robota cediaceho hlášku za hláškou? Takáto ponuka sa objavuje len raz čas a preto je zrejmé, že ju nejeden zanietený hráč využije naplno.

Nový RoboCop by mal vyjsť v novembri roku 2023. Momentálne však fixný dátum nemáme, čo je škoda. Každopádne, na počin sa môžu pripraviť majitelia osobných počítačov a konzol PlayStation 5, Xbox Series X i Xbox Series S. Svetom sa šíri aj informácia, že pôvodne ohlásená Nintendo Switch verzia bola definitívne zrušená.

Komentuj!