Register

A password will be e-mailed to you.

Koniec prázdnin, to je, bohužiaľ, pre školákov smutná realita. S príchodom prvého mesiaca ďalšieho školského roku však dôjde aj k zmene titulov v rámci predplatného PS Plus. To však nie je to najdôležitejšie čo nám Sony v septembri naservíruje.

Skôr než prejdeme k hrám, pozrime sa na zdražovanie predplatného, keďže sa týka všetkých troch variantov. A nebude to zrovna malé zvýšenie ceny. Ak máte zapnuté automatické obnovovanie predplatného, dajte si na to pozor, najmä v prípade, že za novú cenu nebudete chcieť v predplácaní pokračovať, prípadne budete chcieť znížiť úroveň predplatného. Nové ceny budú platné od 6. septembra, uvádzaná suma je za ročné predplatné.

  • PlayStation Plus Essential – 71,99€ (pred zdražením 59,99€)
  • PlayStation Plus Extra – 125,99€ (pred zdražením 99,99€)
  • PlayStation Plus Premium – 151,99€ (pred zdražením 119,99€)

Hráči, pochopiteľne, hojne bombardujú Sony negatívnymi ohlasmi, no nevyzerá to tak, že by po tejto odozve malo dôjsť aspoň k nejakej úprave oznámených cien smerom nadol. Prejdime však k hrám, ktoré v predplatnom počas septembra nájdeme, i keď tie si taktiež odnášajú nálepky ako “najhorší mesiac v histórii PS Plus” a podobne.

Saints Row | PS4, PS5

Leaker billbil-kun pred niekoľkými dňami prezradil, že labutia pieseň štúdia Volition, reboot značky Saints Row, bude hlavným ťahákom septembrovej ponuky a ani tento raz sa nemýlil. Bláznivá mestská akcia z minulého roku bude skutočne “hviezdou” septembrovej ponuky, takže ak máte chuť skúsiť, ako tento rozporuplný počin sadne vám a zároveň si zahrať poslednú hru od čerstvo zatvoreného štúdia fungujúceho tri dekády, budete mať tu možnosť.

Black Desert – Traveler Edition | PS4

Predstavovať Black Desert je náročné, keďže toto MMORPG si zahralo viac ako 20 miliónov hráčov, takže ho väčšina z vás bude poznať. Podľa slov vývojárov hra prináša intenzívne akčné boje, masívnych svetových bossov, možnosť bojovať spolu s priateľmi pri obliehaní a dobývaní hradov, či príležitosť rybolovu, obchodovania, učenia sa remesiel a mnoho ďalších aktivít.

Generation Zero | PS4

Posledná hra septembrovej ponuky sa síce nemôže pochváliť tými najlepšími známkami v recenziách, no slušné hodnotenia hráčov napríklad na Steame hovoria o tom, že nemusí ísť o stratu času. Generation Zero nás zavedie do alternatívnej minulosti, keďže dejiskom je Švédsko roku 1989. Obyvatelia Östertörnu se prebudili do sveta, ktorému vládnu stroje. Či už ste vlk samotár, alebo preferujete kooperáciu, oboje hra ponúka. Na ceste za získaním svojho domova nazad však budete musieť využívať nielen zbrane ale aj rozum, keďže na niektorých nepriateľov sa nebudete môcť vrhnúť po hlave, inak by vás čakala smrť. Pokiaľ radi robíte z robotických nepriateľov kopu šrotu, mohli by ste sa s Generation Zero na nejaký čas zabaviť, no hru roku nečakajte.

Zdroj: PlayStation.Blog

Komentuj!