Register

A password will be e-mailed to you.

V roku 2014 nám štúdio Deck13 prinieslo vlastnú variáciu vtedy ešte nie až tak masívne známeho Souls konceptu. Lords of the Fallen nepatrilo k zásadným hitom daného kalendárneho obdobia, avšak svoju fanúšikovskú základňu si našlo. Aj preto sa na pokračovanie upierajú pohľady žánrových nadšencov. Portál IGN nám najnovšie priniesol krátke preview z dvojhodinového hrania akčného RPG.

V prvom rade je nutné zmieniť, že sa v prípade dvojky menil vývojár. Počin má na starosti štúdio Hexworks. Takisto nie je žiadnym tajomstvom, že v origináli súbojová zložka mierne zaostávala, čo je v podobnom projekte zásadným problémom. Sequel je na tom podľa všetkého výrazne lepšie. Akcie sú plynulé, pohybe dobre rozpracované a stretom nechýba adekvátna dynamika využívajúca move sety sokov.

Výzva nie je vždy tak náročná ako v prípade titulov z produkcie Miyazakiho, avšak podporuje ju kvalitný dizajn úrovní efektívne využívajú každú jednu priepasť či nebezpečnú pascu. Príležitostne narazíte na kamerové problémy, ktoré sú už v podobných projektoch zaužívanou tradíciou. Napriek tomu si redaktor zo zahraničného portálu hranie pochvaľuje a sľubuje kvalitný zážitok, ktorý bude môcť konkurovať terajšiemu nadštandardu.

Lords of the Fallen k nám dorazí v októbri terajšieho roku. Môžu sa naň pripraviť majitelia konzol PlayStation 5, Xbox Series S, Xbox Series X i osobných počítačov.

Komentuj!