Register

A password will be e-mailed to you.

Séria The Room sa skladá z logických titulov, kde máte spravidla úvahou a riešením hádaniek prísť na postup ďalej. Značka od Fireproof Games začala svoju púť už pred viac ako desiatimi rokmi. Pôvodne odštartovala na mobilných zariadeniach, no neskôr sa pozrela i na väčšie spektrum platforiem. Najnovšie sa VR prírastok dostane na aktuálny headset spoločnosti Sony.

V roku 2020 sa fanúšikovia série dočkali The Room VR: A Dark Matter. Ako už názov napovedá, autori zasadili početné logické rébusy do virtuálnej reality, pričom fanúšikovia si obdobné spracovanie pochvaľovali. Projekt vyšiel na osobných počítačoch a i na konzolách PlayStation 4. Obe verzie získavali nadpriemerné známky siahajúce k osemdesiatke. To je na podobnú indie záležitosť pomerne slušné skóre.

Momentálne nie je jasné či PS VR 2 ponúkne nejaké vylepšenia, avšak minimálne vďaka kvalitnejšiemu hardvéru si budú môcť milovníci tajomných adventúr dopriať ten najkvalitnejší konzolový zážitok. Kedy sa počin na headset pozrie? Vydanie ho čaká už o pár dní. Presnejšie dvadsiateho siedmeho júla 2023.

Pochopiteľne, pre vlastníkov originálnej verzie je A Dark Matter pre druhé PlayStation VR dostupný úplne zdarma. Zvyšok herného osadenstva si zaň bude musieť zaplatiť štandardnú cenovku. Lákajú vás podobné záležitosti alebo takýmto žánrovým titulom príliš neholdujete? Pokojne sa podeľte o svoje názory prostredníctvom dostupnej komentárovej sekcie.

Komentuj!

O autorovi

Veľký fanúšik hier, ktorý si dokáže rovnako užiť temnú adventúru ako aj futuristické FPS. Hry hrávam v podstate od malička a asi aj preto som si k nim vybudoval veľký vzťah a stali sa aj mojou najväčšou vášňou. Okrem hier samozrejme obľubujem filmy a miestami si prečítam dobrú knihu. No hry budú mať v mojom srdci vždy najväčšie miesto.

Súvisiace príspevky