Register

A password will be e-mailed to you.

Štúdio A44 Games stojace za hrou Ashen už nejaký ten piatok chystá titul Flintlock: The Siege of Dawn. Hry sme sa mali dočkať v úvode tohto roku, no to sa nestalo. A po novom už neplatí ani rok 2023, nakoľko vývojári oznámili, že hru presúvajú na rok 2024, k čomu vydali aj prehlásenie:

Chceme informovať našich fanúšikov o vývoji hry Flintlock: The Siege of Dawn. Aby bol Flintlock pri uvedení na trh tým najlepším zážitkom, rozhodli sme sa posunúť vydanie hry na rok 2024.
Usilovne sme pracovali na vytvorení jedinečného a hlboko prepracovaného otvoreného sveta, ktorý oplýva napínavými súbojmi, odmeňujúcim prieskumom sveta a skutočným zmyslom pre objavovanie. Pre celý náš tím je dôležité, aby bol Flintlock výnimočným zážitkom, a dlhujeme to sebe aj vám všetkým, ktorí hru sledujete od jej oznámenia, aby sme z nej urobili čo najpôsobivejšiu a nezabudnuteľnú hru. Vaša neustála a neochvejná podpora je neuveriteľná. Každý z nás v A44 Games je vďačný a inšpirovaný vaším nadšením z toho čo vytvárame, a naozaj si vážime vašu trpezlivosť. Máme pre vás veľa vzrušujúcich vecí, ktoré vám chceme ukázať a už čoskoro pre vás budeme mať aktualizácie.

Zdroj: gematsu

Komentuj!