Register

A password will be e-mailed to you.

Minulý rok sa fanúšikovia ninja korytnačiek dočkali kvalitného beat ’em up projektu, ktorý bol ozvenou arkádových titulov, akurát výborne modernizoval grafickú i zvukovú stránku a vďaka tomu pôsobil aktuálne. Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge bodovalo v recenziách a aj u hráčov, pričom mnohí počin označovali za výborné retro. A práve tento titul sa dočká rozšírenia.

To sa odprezentovalo prostredníctvom minútovej ukážky, ktorá je, podľa očakávaní, plná súbojov, efektných kombo útokov a aj vzájomnej kooperácie. Celý dodatok nesie názov Dimension Shellshock a podľa všetkého umožní korytnačkám cestovať do nového univerza. Súčasťou príbehu má totiž byť aj Usagi, známy charakter zo show Nickelodeonu, ktorý začínal na papierových stránkach komiksov.

Evidentne sa nám tu teda črtá cross-over Marvelovského typu, nakoľko sa spájajú dve značky vo forme jedného DLC k nadpriemernému hernému projektu. Koniec koncov, Usagi má byť hrateľnou postavou a ukážka dokonca odprezentovala časť z jeho bojových pohybov. Cenovka i dátum vydania sú aktuálne zahalené rúchom tajomstva, no bolo aspoň potvrdené, že by sme sa Dimension Shellshock mali dočkať ešte počas terajšieho kalendárneho obdobia.

Tak snáď sa podarí zopakovať úspech pôvodnej hry a tvorcovia doručia obdobne kvalitný zážitok so zapamätateľnými úrovňami, zvučnými hudobnými podkresleniami a surovými bossmi, ktorí dajú vašim prstom zabrať.

Komentuj!