Register

A password will be e-mailed to you.

Humanity je novinka od Enhance a tha ltd., ktorá nás vtelí do osamelého psa Shiba Inu. Ten však dokáže ovládať ľudí, takže hráčovou úlohou nebude pobehovať po hernom svete a vykonávať potrebu na kríky či kvety, ale veliť obrovským pochodujúcim davom a priviesť ich bezpečne do cieľa.

Podľa popisu pôjde o jedinečnú kombináciu riešenia hádaniek a akčného platformingu, vďaka čomu sa o hre začalo hovoriť aj ako o modernejšom prevedení kultovky Lemmings. Či tomu naozaj tak bude zistíme 16. mája na PC, PS4 a PS5, pričom na všetkých platformách bude k dispozícii aj voliteľná podpora virtuálnej reality. Na konzolách PlayStation bude hra zaradená do predplatného PlayStation Plus Extra a Premium v deň vydania, takže ak ste predplatiteľmi, budete si môcť tento netradičný zážitok vyskúšať bez ďalšieho nákupu. Mimochodom, k dispozícii je aj demoverzia s 10 úrovňami, čiže už teraz môžete skúsiť či ide o hru pre vás. Príbehový režim ponúkne cez 90 úrovní, no k dispozícii bude aj editor, takže ak si Humanity nájde dostatok fanúšikov, vzniknúť môžu ďalšie tisícky nových levelov.

Zdroj: VGC

Komentuj!

O autorovi

Prvé skúsenosti s hrami Martin zaznamenal v podobe napodobeniny NESu, ktorá niesla meno "Mortal Kombat III", ku ktorej bol pribalený cartridge žltej farby s 999 hrami. Medzi nimi sa nachádzali klasiky ako Mario, Duck Hunt, Double Dragon a pod. Neskôr zakotvil pri PC a PlayStatione, ktorého fanúšikom je dodnes. Herná scéna Martina baví aj v súčasnosti, novinky sleduje dennodenne a okrem hier sa venuje fotografovaniu. Od septembra 2016 pôsobí na pozícii šéfredaktora somhrac.sk.

Súvisiace príspevky