Register

A password will be e-mailed to you.

Roguelike akcia Vampire Survivors sa na udeľovaní cien BAFTA Games Awards stala najlepšou hrou roku 2022 a získala aj cenu za najlepší dizajn. Uspela aj u hráčskej verejnosti a tak niet sa čo čudovať, že už o pár dní bode obohatená o nové rozšírenie s názvom Tides of the Foscari.

Rozširujúci balíček Tides of the Foscari prinesie množstvo nového obsahu vrátane úplne novej úrovne s vílou školou. Táto úroveň sa volá Lake Foscari a zavedie nás do zalesnených krajín západnej Európy, obsahujúcim viacero biómov s fantasy prostredím vrátane akadémie pre mladých mágov. Táto akadémia, nazvaná Foscari, je plná čarodejníc, ťažkých bojovníkov a zákerných zlodejov. V jej okolí sa však musíte prebojovať cez poloľudí, duchov, anjelov – zabijakov a ďalších nepriateľov, aby ste sa do nej vôbec dostali.

Tides of the Foscari prinesie aj osem nových postáv, trinásť zbraní, sedem hudobných skladieb a 20 nových achievementov. DLC Tides of the Foscari vyjde 13. apríla tohto roku pre PC, konzoly Xbox, a aj mobilné platformy.

Komentuj!