Register

A password will be e-mailed to you.

Rok 2023 nepochybne prinesie množstvo atraktívnych projektov. Jedným z nich bude aj Elypse od začínajúcich autorov z Hot Chilli Games. Zaujímavý projekt sa pripomína v oficiálnom traileri.

V ňom hrateľnosť pripomína počiny ako Ori and the Blind Forest či Super Meat Boy, kde v oboch prípadoch ide o výborných žánrových zástupcov. V Elypse budete prechádzať temným svetom, ktorý je ideálne poskladaný pre potreby skákačky, ktorá preverí vaše reflexy i schopnosť adaptovať sa novým, neočakávaným, výzvam. Podľa slov autorov ide o typickú Metroidvaniu, takže je jasné, že sa do niektorých oblastí opätovne vrátite.

Nezriedka ale počas putovanie natrafíte aj na protivníkov, s ktorými sa musíte popasovať pomocou magických schopností. Do toho si môžete pripočítať atraktívne vizuálne stvárnenie (i keď graficky jednoduché) a uvedomíte si, že sa nám tu rodí potenciálne výborná indie hra. Elypse si budú môcť zahrať majitelia konzol PlayStation 4, PlayStation 5, Nintenda Switch a aj aktívni používatelia osobných počítačov.

Komentuj!

O autorovi

Veľký fanúšik hier, ktorý si dokáže rovnako užiť temnú adventúru ako aj futuristické FPS. Hry hrávam v podstate od malička a asi aj preto som si k nim vybudoval veľký vzťah a stali sa aj mojou najväčšou vášňou. Okrem hier samozrejme obľubujem filmy a miestami si prečítam dobrú knihu. No hry budú mať v mojom srdci vždy najväčšie miesto.

Súvisiace príspevky