Register

A password will be e-mailed to you.

Ak ste na to v záplave početných informácií z herného sveta zabudli, aj Disney v roku 2023 príde s vlastnou variáciou na koncept úspešného Mario Kart či staršieho Crash Team Racing. Pôvodne sme sa ho mali dočkať ešte v priebehu súčasného kalendárneho obdobia, nakoniec bol ale odložený. Teraz na seba upozorňuje formou krátkeho traileru.

Ten je pomerne atraktívny a dokáže navodiť tú správnu atmosféru dynamických pretekov, ktoré majú potenciál zaujať široké spektrum fanúšikov klasických animovaných snímok. Úspešnosti môže pomôcť i fakt, že ide o free to play záležitosť. Samozrejme, vývojári z primárne mobilného štúdia Gameloft nemôžu pristúpiť k agresívnej menovej politike v rámci Disney Speedstorm.

Áno, in-game platby sú už potvrdené, tak nám nezostáva nič iné iba dúfať, že nepôjde o obdobu Overwatch 2, ktorý je nekorunovaným kráľom herných finančných žralokov. To nám však ukáže až čas. Konkrétnejšie rok 2023. Disney Speedstorm pritom vyjde na širokej škále platforiem. Zahrajú si ho majitelia konzol PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S i Nintenda Switch. Ochudobnení nebudú ani vlastníci osobných počítačov.

d

Komentuj!