Register

A password will be e-mailed to you.

Máte chuť na trošku strašidelného adrenalínu? V tom prípade by ste mohli skúsiť najnovší mód v hre Among Us, ktorý prinesie do hry väčšiu dávku napätia. Nastupuje vražedná schovávačka, z ktorej sa možno už živí nevrátite.

Nedá sa povedať, že by Hide N Seek koncept bol v prípade tohto titulu niečím novým. Mnoho hráčov si vypracovalo pravidlá na tento štýl hry už dávnejšie. Tentokrát to však môžu mať predsa len o niečo zaujímavejšie. Konkrétne sa v tomto móde mení pár vecí. Teraz bude na prvý pohľad zrejmé, kto je impostor. Ten sa dočká menšej úpravy dizajnu a hra všetkých o jeho identite informuje. Druhým elementom je ukazovateľ v ľavom hornom rohu, ktorý vás upozorňuje či je vrah nablízku.

Posledným prídavkom je úprava “task baru”, ktorý sa zmení na časovač. Ten sa dočká dvoch variantov. Zelený a červený. Počas zeleného je potrebné, aby hráči splnili svoje úlohy skôr, ako ich vrah dostihne. Odmenou za to bude postupné znižovanie času, ktorý má vrah na ich dolapenie. Následne sa spustí červený, počas ktorého sa musia hráči čo najlepšie ukryť a ostať nažive, kým neuplynie. Mód už je sprístupnený, tak hurá do hry.

Komentuj!