Register

A password will be e-mailed to you.

V súčasnosti je bežné, že nové tituly atakujú hranicu 100GB, niektoré ju bez problémov prekonávajú. Nemožno sa tomu čudovať, keďže sa neustále stretávame s nafukujúcimi sa svetmi, no i kvalitnejšie textúry vo vyššom rozlíšení zaberajú viac dát než kedysi. Občas sa však objavia tituly, ktoré svojou veľkosťou príjemne prekvapia.

Nedávno to dokázal Evil West, ktorý si z miesta na disku ukrojil zhruba 35GB, no potešujúce sú aj informácie ohľadom blížiacich sa počinov The Callisto Protocol a Need for Speed Unbound. Účet PlayStation Game Size totiž na svojom Twitter účte, že nový diel Need for Speed nezaberie na PS5 ani 30GB. PlayStation 5 používa kvalitné komprimovanie dát, takže na inch platformách môže hra zaberať viac miesta, no nemalo by ísť o markantný rozdiel.

Očakávaný horor The Callisto Protocol predsa len bude menej skromný, takže si z vášho miesta na disku vypýta viac, a to necelých 43GB. Hoci ide o viac než v prípade NFS Unbound, stále nejde o nič katastrofálne. Teraz už zostáva dúfať, že tieto hry príjemne prekvapia aj po kvalitatívnej stránke.

Zdroj: Twitter

Komentuj!