Register

A password will be e-mailed to you.

Už vo februári sa budeme môcť vrátiť do pôsobivého sveta série Horizon vo VR titule Horizon Call of the Mountain, ktorý vyjde exkluzívne pre PS VR2 ako launchový titul. Už vopred bolo známe, že tento raz nebude hlavnou postavou Aloy ako v prípade Horizon Zero Dawn a Horizon Forbidden West, no niekto iný. V uplynulých hodinách sa vývojári z Guerrilla Games podelili o prvé detaily ohľadom titulnej postavy, ktorou bude Ryas z klanu Shadow Carja.

Ryas se podla informácií narodil do vznešenej rodiny klanu Carja, je cieľavedomý a skúsený, no stratil vieru v seba samého. Potom, ako se v mladosti stal skvelým horolezcom z neho klan Shadow Carja urobil i schopného bojovníka a lovca strojov zbehlého v zachádzaní s lukom. O jeho vzhľade sa toho veľa nevie aj keď si ponechal časť svojej Shadow Carja výbavy, no vyčistil z nej všetky označenia a insígnie. Vie, že svet mu nikdy neodpustí jeho minulé činy, vrátane jeho úlohy v sekvestrácii mladého princa Itamena. Napriek tomu sa snaží získať späť svoju česť.

Toľko zatiaľ vývojári o hlavnom protagonistovi prezradili, no viac už budeme musieť, pravdepodobne, zistiť na vlastnej koži počas hrania titulu Horizon Call of the Mountain, ktorý vyjde 22. februára 2023 pre PlayStation VR2.

Zdroj: Twitter

Komentuj!