Register

A password will be e-mailed to you.

Najnovšie dobrodružstvo boha vojny menom Kratos a jeho syna Atrea sa dočkalo dvoch špeciálnych edícií. Najdrahším a najbohatším balením sa môže pochváliť takzvaná Jötnar edícia, no v tesnom závese za ňou je klasická Collector’s edícia, ktorá síce niekoľko vecí neobsahuje, no Thorov Mjölnir, najvýraznejšia položka, nechýba. Bohužiaľ, niektorým hráčom chýbalo v balení oboch edícií čosi ešte predsa len dôležitejšie, a to samotná hra.

Niekoľko hráčov začalo skrz Twitter upozorňovať na skutočnosť, že hoci im Collector’s edícia dorazila, no chýbal v nej poukaz s kľúčom na aktiváciu samotnej hry, keďže v najnovších zberateľských edíciách Sony, bohužiaľ, prestala využívať fyzický blu-ray nosič. Miesto neho tak v krabičke s hrou nájdete iba kód, ktorý aktivujete cez PS Store. Majiteľom Collector’s edícií totiž miesto kódu s hrou prišli dva poukazy na aktiváciu bonusov priamo do hry.

Niektorí hráči to mali predsa len ešte “veselšie”, keďže ich balenie neobsahovalo ani steelbook, v ktorom by sa mali nachádzať oba poukazy (hra i bonusové predmety). Niekto dokonca nahlásil, že hoci si zakúpil Jötnar edíciu, obsahovo mu prišla Collector’s edícia. Ďalší hráči hlásili taktiež problémy s touto edíciou, ktorá síce obsahovala steelbook, ale opäť bez kódu s hrou. Vyzerá to tak, že továreň, ktorá Sony v poslednej dobe pripravuje špeciálne edície poľavila na kontrole kvality. Našťastie, hráči s chýbajúcim kódom sa vďaka zákazníckej podpore dostali ku kódu s hrou, no ako bude riešená situácia s chýbajúcim steelbookom je zatiaľ otázne. My len dúfame, že vaše zberateľky dorazili v poriadku a užívate si hru miesto riešenia takýchto nepríjemností.

Zdroje: Push Square, Twitter

Komentuj!