Register

A password will be e-mailed to you.

Titul Until Dawn sa stal veľkým hitom, ktorý v podstate zaistil štúdiu Supermassive Games výbornú pozíciu, z ktorej si vybudovali meno ako azda najlepší tvorcovia interaktívnych filmov. Svedčí o tom napríklad úspech The Dark Pictures ságy. Tá sa najnovšie rozrastie o projekt Switchback VR.

Ide o duchovného nástupcu Until Dawn: Rush of Blood. To je zrejmé na prvý pohľad, pričom napojenie na The Dark Pictures funguje výhradne na markentigové účely, nakoľko ide o aktuálnu značku, ktorá sa navyše slušne predáva. Koniec koncov, Rush of Blood urobil technicky to isté, akurát Until Dawn bol jednorázovou záležitosťou. Oproti tomu je ale Dark Pictures už zavedeným menom a tvorcovia stále dokážu takéto hry sypať takpovediac so železnou pravideľnosťou.

Switchback VR bude takisto rail shooter záležitosťou, kde hra sama napreduje a vy iba strieľate prichádzajúcich protivníkov. Koncept je dobre známy, pričom v tomto prípade bude obohatený o hororové lokácie i hutnú atmosféru. Podľa aktuálnych informácií by malo ísť o PS VR2 exkluzivitu. Uvidíme či sa autorom podarí zopakovať úspech “jednotky” a pôjde o kvalitného žánrového adepta. Trailer tomu ale nasvedčuje.

Komentuj!