Register

A password will be e-mailed to you.

Znojemské štúdio Attu Games, ktoré stojí za pozoruhodnou plošinovkou Feudal Alloy, predstavilo prvý trailer k svojej adventúre Scarlet Deer Inn. Táto je postavená na unikátnom vizuáli, keďže všetky obrázky postáv sú skutočne vyšívané a počúvame v nej ľudovú hudbu inšpirovanú stredovekom, hranú na tradičných nástrojoch.

Štúdio Attu Games, ktoré tvorí manželský pár z Českej republiky tvrdí, že máme očakávať emotívny príbeh, zaujímavé postavy a prostredie inšpirované slovanským folklórom. Skúmať budeme aj temné podzemie plné príšer, v ktorom jediná vec, ktorá nás ochráni pred istou smrťou, je baterka. Príbeh sa zameriava na Elišku, matku dvoch detí, ktorá nie je zvlášť výnimočná, ani sa o nej nepíšu hrdinské eposy. Nečakaná tragédia ju prinúti preskúmať miesta plné neobvyklých a zaujímavých, ale aj temných a desivých udalostí.

“Všetko sa snažíme robiť sami. Od maľovania, animácie a písania príbehov až po programovanie, hudbu a samotné vydávanie našich hier. Hra Scarlet Deer Inn je inšpirovaná úžasnými filmami štúdia Ghibli, fantastickým svetom Zaklínača, stredovekou Európou a slovanským folklórom” píše štúdio Attu Games na stránke hry v službe Steam.

Hra Scarlet Deer Inn je vo vývoji pre PC a Nintendo Switch a bude obsahovať české titulky. Dátum vydania však zatiaľ nebol oznámený.

Komentuj!