Register

A password will be e-mailed to you.

Pokiaľ vám príde, že Tony Hawk je až príliš arkádový a bažíte po klasickej simulácii jazdy na skateboarde, máme pre vás skvelý tip. Celosvetovo totiž vychádza projekt Session: Skate Sim, ktorý si dal za úlohou priniesť autentickejšie ovládanie a skutočnejší zážitok z jazdy i trikov. Zabudnite teda na arkádové princípy titulov s menom Tonyho Hawka, tie vám tu nepomôžu.

Session: Skate Sim je už aktuálne vonku a titul si viete bezproblémovo zakúpiť. Zahrať si ho môžete v prípade, že ste konzolový hráč, no ochudobnení nie sú ani PC používatelia. Inak sa môžete na doske preháňať aj na platformách PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S a Xbox Series X.

Komentuj!

O autorovi

Veľký fanúšik hier, ktorý si dokáže rovnako užiť temnú adventúru ako aj futuristické FPS. Hry hrávam v podstate od malička a asi aj preto som si k nim vybudoval veľký vzťah a stali sa aj mojou najväčšou vášňou. Okrem hier samozrejme obľubujem filmy a miestami si prečítam dobrú knihu. No hry budú mať v mojom srdci vždy najväčšie miesto.

Súvisiace príspevky