Register

A password will be e-mailed to you.

Vývojári z Crate Entertainment sa preslávili v prvom rade svojim ARPG s názvom Grim Dawn. Od jeho uvedenia však uplynulo už dlhých šesť rokov a tak logicky sa núkala otázka, na čom ďalšom budú pracovať vývojári z tohto štúdia. A my už istý čas vieme, že išlo projekt s názvom Farthest Frontier.

Farthest Frontier predviedli vývojári ešte začiatkom marca v oficiálnej ukážke, ponúkajúcej množstvo záberov priamo z hrania. Už na prvý pohľad vidieť, že tentoraz sa pustili do žánru budovateľských stratégií, kde ste nútení od úplných základov postaviť svoje vlastné mestečko v nespútanej divočine. Samotných obyvateľov je potrebné nielen viesť, ale aj chrániť, pričom kľúčové je v tomto smere zabezpečenie dostatku surovín. K tomuto účelu má hráčovi slúžiť veľmi detailný a komplexný systém poľnohospodárstva.

Samotnej hry sme sa už inak dočkali, hoci len vo forme predbežného prístupu na Steame, kde vyšla 9. augusta 2022. Dátum vydania plnej verzie je zatiaľ otázny, hoci sa zdá, že s množstvom obsahu zatiaľ Farthest Frontier nemá problém. Vyskúšate tento zaujímavo pôsobiaci titul?

Komentuj!