Register

A password will be e-mailed to you.

Star Wars Jedi: Fallen Order bolo veľmi príjemné prekvapenie, ktoré fanúšikom tejto značky zabezpečilo dostatok hodín kvalitnej zábavy a čiastočne navrátilo vieru hráčov v EA a ich produkciu. Viac-menej bolo jasné, že sa dočkáme pokračovania, ktoré ale bolo oficiálne oznámené až v januári tohto roku.

Príbeh Cal Kestisa tak bude pokračovať s hrou Star Wars Jedi: Survivor, pričom podľa novinára Jeffa Grubba titul vyjde v marci 2023. Hru ešte predbehne kniha Star Wars Jedi: Battle Scars, ktorej vydanie je naplánované na 7. marca 2023 a vydanie herného pokračovania tesne po knihe dáva zmysel. Battle Scars totiž bude dejovo vypĺňať obdobie medzi Fallen Order a Survivor, nakoľko medzi udalosťami hier ubehlo päť rokov.

Zostáva nám počkať, či EA a vývojári z Respawnu vydanie v marci 2023 potvrdia, prípadne vyvrátia. Blíži sa Gamescom a Disney & Marvel Games Showcase, takže bude príležitosť na to, aby sme sa dozvedeli či mal Grubb dobré informácie, alebo sa tento raz zmýlil. Tak či onak, hra vyjde v budúcom roku pre PC, PS5 a Xbox Series X|S.

Zdroj: PSU, Twitter

Komentuj!