Register

A password will be e-mailed to you.

Elden Ring je bezpochyby jeden z najlepších a zároveň najúspešnejších videoherných počinov tohto roku a podobne ako tomu bolo u série Dark Souls, rýchlo sa mu podarilo nadobudnúť pevné fanúšikovské jadro. Títo fanúšikovia sa častokrát snažia dohrať svoju milovanú hru za veľmi kurióznych podmienok, či u bez toho, aby utŕžili čo i len najmenšie zrnenie, alebo sa ju pokúšajú prejsť v rekordne krátkom čase.

Medzi rozhodne veľmi netypické spôsoby patrí aj pokorenie tohto titulu pomocou piana, ktoré sa podarilo fanúšikovi štúdia FromSoftware s menom Omunchkin. Ten len za pomoci elektronického piana a softwaru Bome MIDI Translator, umožňujúceho premapovať klávesnicové tlačidlá na jednotlivé pianové klávesy úspešne Elden Ring pokoril s tým, že zároveň porazil všetkých (teda aj nepovinných) bossov. Zaujímavosťou určite je aj fakt, Omunchkin používal len bezplatnú verziu Bome MIDI Translatora, ktorá funguje len 20 minút, takže jeho výzva bola o poznanie náročnejšia.

Zábery z tohto pozoruhodného hrania môžete zhliadnuť na videu nižšie, kde môžeme Omunchkina pozorovať v akcii pri tých najzaujímavejších momentoch.

Na záver si len pripomeňme, že Elden Ring vyšiel už začiatkom roka a je dostupný pre všetky súčasné platformy, teda  PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S.

Komentuj!