Register

A password will be e-mailed to you.

Spoločnosť Creative Technology predstavila Creative Live! Cam Sync V3, svoju najnovšiu digitálnu webkameru kompatibilnú s UVC, ktorá vyniká kvalitou rozlíšenia 2K QHD (2560 x 1440) a 4-násobným digitálnym priblížením v balíku plug-and-play – ide o riešenie, ktoré je vhodné na videohovory v práci alebo jednoducho na stretnutia s blízkymi.

Creative Live! Cam Sync V3 postaví používateľov pod tento hviezdny reflektor.

Creative Live! Cam Sync V3 je všetko, čo si človek od webovej kamery želá. Používatelia si môžu vychutnať nielen krištáľovo čistý obraz s kvalitou rozlíšenia 2K QHD, ale vďaka 4-násobnému digitálnemu zoomu si môžu flexibilne prispôsobiť obraz na dôverné rozhovory alebo búrlivé skupinové stretnutia. Webkamera je navyše plne nastaviteľná s možnosťou horizontálneho otáčania o 360 o a nakláňania o 30°, pričom objektív ponúka zorné pole až 95o. Pokročilé nastavenia, ako je jas/kontrast, vyváženie bielej a kompenzácia protisvetla, možno jemne doladiť aj pomocou aplikácie Creative (k dispozícii na PC). Všetko a všetci môžu byť premietaní vo vizuálnej harmónii, pričom zostanú jasne zaostrení. Integrovaná krytka objektívu v prípade potreby ľahko ochráni vaše súkromie aj s bonusom, že sa na ňu nepráši. Kompaktná univerzálna montážna doska na statív sa zmestí na všetky notebooky, stolové monitory alebo dokonca statívy.

Táto webová kamera má aj zvukové schopnosti, ktoré sa vyrovnajú jej vizuálnym schopnostiam – dva zabudované všesmerové mikrofóny zachytávajú reč jasne a presne. Pomocou aplikácie Creative môžu používatelia získať prístup k súprave SmartComms Kit, ktorá zvuk ešte viac vylepšuje – funkcia NoiseClean-out účinne redukuje hluk z pozadia, takže sa eliminujú nežiaduce rušivé vplyvy, ako sú zvuky lietadla alebo vysávača; funkcia VoiceDetect automaticky stlmí a vypne mikrofón pre pohodlie používateľa. Creative Live! Cam Sync V3 je jednoducho ideálna webová kamera, ktorá vyzerá dobre a znie skvele pri každej príležitosti.

Ceny a dostupnosť

Creative Live! Cam Sync V3 má cenu 69,99 EUR a je k dispozícii v online obchode Creative.
Pre viac informácií o Creative Live! Cam Sync V3 navštívte stránku creative.com/LiveCamV3.

Komentuj!