Register

A password will be e-mailed to you.

V rámci výpredaja, ktorý stále prebieha, sa portál GOG, rozhodol uvolniť ďalší titul úplne zdarma a to dobre hodnotenú kombináciu strielačky a žánru “tower defense” s názvom X-Morph: Defense Complete Edition.

V X-Morph: Defense staviate obranné budovy a jednotky, aby ste zastavili postup nepriateľov, a zároveň vo vašom bojovom lietadle uhýbate prichádzajúcim strelám a snažíte sa eliminovať všetko, čo sa hýbe. Na rozdiel od podobných hier však nebránite matičku Zem pred ďalšou inváziou zlých mimozemšťanov, ale je tomu aj naopak. Tu totiž hráte za X-Morph, votrelcov z vesmíru, ktorí napadli Zemi za účelom vyťaženia jej zdrojov. Následne máte v pláne prerobiť zemskú klímu na svoj obraz a ľudia sa vám samozrejme postavia na zúfalý odpor.

Okrem toho, že X-Morph: Defense veľmi dobre kombinuje strielačku s tower defnese žánrom, zaujme aj zábavným plánovaním trás nepriateľov a veľmi hektickou akciou. Kampaň môžete hrať sami, alebo aj v kooperačnom režime rozdelenej obrazovky s kamarátom. Complete Edition navyše obsahuje aj všetky doteraz vydané DLC a to konkrétne European Assault, Survival Of The Fittest a Defense – Last Bastion.

Celá akcia sa skončí o dva dni, takže, ak máte záujem, s aktiváciou pridlho neváhajte. Zároveň vás upozorňujeme, že GOG bude pokračovať v tejto akcii ešte aj v nasledujúcich dňoch, kedy bude zverejnený ďalší, ale už posledný titul k dispozícii zdarma. X-Morph: Defense Complete Edition si môžete aktivovať na tomto odkaze.

Komentuj!