Register

A password will be e-mailed to you.

V rámci výpredaja, o ktorom sme vás informovali pred viac než týždňom, mimochodom ešte stále prebiehajúcom, sa správcovia portálu GOG rozhodli uvoľniť ďalší pozoruhodný herný počin úplne zdarma. Tentokrát ide o slávnu a svojho času pomerne úspešnú depresívnu a hororovú záležitosť pod názvom I Have No Mouth, and I Must Scream.

V zásade ide o klasickú 2D point & click adventúru z roku 1995, ktorá sa časom stala jedným z najkultovejších predstaviteľov tohto žánru. Ide o adaptáciu rovnomennej sci-fi poviedky Harlana Ellisona, pričom do pozície hlavnej úlohy je postavená umelá inteligencia menom AM. Tá v podstate ovláda posledné zvyšky zdevastoveného sveta a snaží sa ovládnuť aj posledných preživších. Postupne sa ujmete všetkých piatich preživších, pričom v ich koži sa pokúsite vymaniť z vplyvu tejto umelej inteligencie a následne ju poraziť.

Celá akcia sa skončí o necelé dva dni, takže, ak máte záujem, s aktiváciou pridlho neváhajte. Zároveň vás upozorňujeme, že GOG bude pokračovať v tejto akcii aj v nasledujúcich dňoch, kedy bude zverejnený ďalší titul k dispozícii zdarma. Titul si môžete aktivovať na tomto odkaze.

Komentuj!