Register

A password will be e-mailed to you.

V októbri nám Microsoft naservíruje novú ponuku v rámci predplatného Xbox Live Gold/Game Pass Ultimate. A hoci na prvý pohľad zaujmú skôr staršie počiny, kvalitou sa im tie novšie podľa názorov od hráčov vyrovnajú.

Už od zajtra si bude možné zahrať akčný rytmický titul Aaero. Úchvatné prostredia, sprevádzajúce svetelné pásy, epické boss fighty a neuveriteľný soundtrack, no to všetko láka popis na stránke Xbox Wire. Tešiť sa možno na hudbu od Noisia, Flux Pavilion, Katy B, The Prototypes či Neosignal, vďaka čomu má hráč pocítiť, aká energia sa v muzike ukrýva.

Taktiež od zajtra si bude možné zahrať vďaka spätnej kompatibilite jeden z dielov legendárnej Castlevanie. Konkrétne pôjde o Castlevania: Harmony of Despair, ktorá po prvý raz vyšla v roku 2010. Hoci ani zďaleka nejde o jeden z najlepších dielov v rámci dlhoročnej série, no ak máte radi túto značku, obzvlášť jej 2D éru, prídete si na svoje. Nechýba online co-op (bohužiaľ, lokálny co-op bol prítomný iba v PS3 verzii) a mnohé známe postavy, čiže o zábavu bude v tomto prípade, minimálne pre fanúšikov žánru, postarané.

Druhá polovica októbra prinesie do predplatného hru Hover, na rýchlosti založený parkourový počin pre jedného i viacerých hráčov vo futuristickom, výrazne štylizovanom otvorenom svete. Vašou úlohou bude pripojiť sa k povstaniu a postaviť sa bezpečnostným silám tyranie. Zostavíte si svoj tím, budete vylepšovať svoje vybavenie a predvádzať neuveriteľné triky a kombá. Hráči titul hodnotia pozitívne, takže ak sa odosobníte od výraznej štylizácie, pravdepodobne si Hover užijete.

Posledná hra v ponuke by mal byť výborný, i keď opomínaný Resident Evil Code: Veronica X, no na Slovensku to, bohužiaľ, platiť nebude. Miesto tohto titulu dostanú hráči budovateľskú stratégiu A World of Keflings, ktorá je sequelom A Kingdom for Keflings. Možností, čo robiť v tomto počine je naozaj veľa, recenzie boli taktiež pozitívne, no ako náhrada za Resident Evil asi v očiach tuzemských hráčov tento titul neuspeje. Posúdiť to však už budete musieť sami.

Na záver ešte pripájame trailer na októbrovú ponuku, ktorý v skratke predstavuje jednotlivé tituly.

Zdroje: tlačová správa, Xbox Wire

Komentuj!