Register

A password will be e-mailed to you.

Kapitola Gates of Oblivion v The Elder Scrolls Online pokračuje prostredníctvom DLC Waking Flame, ktoré pridáva dve náročné lokácie.

Formát rok trvajúcej série expanzií pre čoraz viac rozrastajúcu sa MMO hru The Elder Scrolls Online pokračuje aj tento rok. Kým minulý rok sa fanúšikovia tejto legendárnej série pozreli detailnejšie na severný Skyrim, tento rok majú možnosť preskúmať Cyrodiil. A, samozrejme, so všetkým, čo k tomu patrí, teda poriadna daedrická atmosféra a otvorené brány do Oblivionu. Predošlá expanzia Greymoor otvorila hráčom mesto Leyawiin a masívne močiare v okolí. Koncom roka sa dočkáme expanzie Deadlands, ktorá rovnako ako Greymoor opäť pridá významný kus mapy do Tamrielu.

Waking Flame pozostáva z dvoch detailných dungeonov, a to Red Petal Bastion a Dread Cellar. Ide o PvE obsah, kde so svojimi spoluhráčmi budete musieť odkryť najväčšie podzemné väzenie a zneškodniť zdroj negatívnej magickej energie, ktorá odtiaľ začala vychádzať. Expanzia je už teraz dostupná na platformách PC a Google Stadia, a od 8. septembra 2021 bude k dispozícii i na všetkých podporovaných konzolách, teda Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4 a PlayStation 5. Cena DLC je stanovená na 1500 herných korún (3000 stojí 25 eur), alebo je dostupné zadarmo s predplatným ESO Plus.

Komentuj!