Register

A password will be e-mailed to you.

Herná konzola PlayStation 5 nedorazila s ovládačom DualShock 5, ako sa pôvodne predpokladalo. Namiesto toho Sony priniesla úplne nový DualSense, ktorý prináša skutočný next-gen zážitok z hrania vďaka haptickej odozve a niektorým ďalším funkciám. V porovnaní s DualShock 4 ovládačom, ktorý bol dostupný v naozaj veľkom počte variantov, však zatiaľ máme dostupnú iba jednu farebnú kombináciu, no to sa už čoskoro zmení.

PlayStation divízia totiž oznámila príchod dvoch nových farebných variantov DualSense ovládača, a to Midnight Black a o poznanie zaujímavejší Cosmic Red. Midnight Black je klasické čierne prevedenie po ktorom volalo množstvo fanúšikov, no mňa osobne už táto “obyčajná” čierna klasika ani trochu neláka.

Nové farebné prevedenia budú k dispozícii od budúceho mesiaca, konkrétne od 18. júna za odporúčanú cenu 69,99€. Tuzemské herné obchody už spustili predobjednávky, takže ak sa vám niektoré nové farebné prevedenie DualSense páčia, netreba zbytočne otáľať. Je pravdou, že pôvodné bielo-čierne prevedenie Glacier White dodávané s konzolou je všade skladom, no či to bude platiť aj o novinkách je otázne.

Zdroje: PlayStation.Blog, tlačová správa

Komentuj!