Register

A password will be e-mailed to you.

Špeciálne navrhnuté príslušenstvo pre PS5, ktoré obsahuje prvky inšpirované LeBronom a jeho láskou k hrám a komunite, bude dostupné v limitovanej edícii vo vybraných krajinách po celom svete. LeBron ako súčasť programu PlayStation Playmakers spoluvytváral dizajn krytu PS5 a bezdrôtového ovládača DualSense s osobnými obrázkami a prísloviami, ktoré mali význam počas jeho kariéry..

Na PlayStation.Blog nechýba ani zopár slov od LeBrona o tom, čo pre neho táto spolupráca znamená:

“Stále je to šialené, keď si pomyslím, že chlapec z Akronu, ktorý vyrastal pri hrách, vytvorí niečo také. Navrhnúť obal na konzolu a ovládač spolu s PlayStationom, ktorý dáva poklonu mojim študentom z I Promise a tomu odkiaľ pochádzame, je celkom cool vec. Dúfam, že je to niečo, čo bude naďalej inšpirovať každého, koho sa to dotkne a že sa bude trochu baviť hľadaním zmyslu v každom detaile.”

Podľa dostupných informácií bude ovládač dostupný neskôr tento rok exkluzívne v obchode direct.playstation.com, čo znamená problém, aspoň teda pre potenciálnych záujemcov z našej krajiny, keďže tento priamy obchod PlayStationu ešte stále neponúka doručenie na Slovensko. Pravdepodobne si tak, rovnako ako v prípade limitovaného Hogwarts Legacy DualSense ovládača, budú musieť fanúšikovia z nášho regiónu nechať zájsť chuť, i keď spôsob ako toto obmedzenie obísť jestvuje, hoci sú to komplikácie navyše.

Zdroj: PlayStation.Blog

Komentuj!