Register

A password will be e-mailed to you.

V súvislosti s aktuálnym zimným výpredajom a blížiacimi sa vianočnými sviatkami správcovia portálu GOG.com sa rozhodli rozdať zdarma arkádovú, akčnú, izometrickú záležitosť menom Brigador: Up-Armored Deluxe.

Ujmete sa v ňom role Brigadora, veliteľa skupiny žoldnierov a odbojárov voči totalitnému režimu veľkého vodcu – diktátora vládnuceho tamojšej planéte. Vaša postava predstavuje výborného pilota najrôznejších vozidiel – tankov, lietadiel, či dokonca obrnených mechov s pomocou ktorých budete ničiť armádu veľkého vodcu. Aj vzhľadom na izometrický pohľad titul pripomína skôr ťahovú stratégiu, ako akčný roguelite. Každopádne, Brigador ponúka kampaň pre jedného hráča, obsahujúcu niekoľko desiatok úrovní a niekoľko špeciálnych sólo misií.

Brigador: Up-Armored zahrňuje rôzne špeciálne doplnky, ako samostatný soundtrack, Uplink EP či audioknihu, no v roku 2017 vyšla reštaurovaná verzia, ktorá priniesla nové lokalizácie, zmenené klávesové skratky, nižšiu náročnosť, či vylepšené svetelné efekty.

Ak chcete hru aktivovať, postupujte nasledujúcim spôsobom: najskôr si nainštalujte aplikáciu GOG Galaxy, ak ju nemáte, následne ju aktualizujte na najnovšiu verziu, kliknite na kolónku Recent a nakoniec na príslušnom baneri v hornej časti obrazovky odkliknite “Yes, claim”. Ak vás ponuka zaujala, s aktiváciou neváhajte, pretože bude dostupná len do 25. decembra 2020.

Komentuj!