Register

A password will be e-mailed to you.

Minulý rok vyšla multiplayerová strieľačka World War Z od štúdia Saber Interactive. Hoci nešlo o ktovieaký zázrak po kvalitatívnej stránke, ukázalo sa, že hráči majú o podobné hry stále záujem, a tak sa z titulu vykľul slušný hit. A keďže železo sa má kuť pokiaľ je horúce, autori spomínaného hitu spolu s Boss Team Games prinesú hráčom veľmi podobnú záležitosť, ibaže na motívy značky Evil Dead.

Asi medzi vami nie je nikto, komu by bolo nutné značku Evil Dead predstavovať. Ide totiž o legendárnu trilógiu hororových komédií, na ktoré pred niekoľkými rokmi kvalitatívne nadviazal seriál Ash vs. Evil Dead. Ak by predsa len bolo nutné ozrejmiť, o čo sa jedná, tak tu skrátka máme boj hlavného hrdinu Asha Williamsa s kandarským démonom, ktorý sa na svet dostal vďaka knihe mŕtvych Naturom Demonto, respektíve Necronomicon Ex-Mortis, ako bola nazývaná v pokračovaniach a bude i v prichádzajúcej hre.

Legendárna značka je dobrým námetom pre videoherné spracovanie, i keď fanúšikovia, pravdepodobne, viac túžili po single player hre. Nič sa nedá robiť, formulka World War Z fungovala, predaje boli uspokojivé, recenzie slušné, a tak sa Ash Williams aj s tvárou Bruca Campbella spolu s ďalšími troma spoločníkmi postavia armádam temnôt. Trailer ukázaný na The Game Awards 2020 približuje príbeh značky, avšak čo je ešte dôležitejšie, dáva možnosť nahliadnuť aj priamo na gameplay zábery.

Ako je možné vidieť, čaká nás boj o prežitie, pričom aspoň na prvý pohľad hra vyzerá lepšie, než už spomínaný titul World War Z. Na bližšie podrobnosti si budeme ešte musieť počkať, no ak nedôjde k odkladu, Evil Dead: The Game si zahráme už budúci rok. Hra bude dostupná na všetky možné platformy, a tak si ju užijú ako hráči na PC, tak aj konzolách PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S a i na Nintende Switch.

Zdroj: gameinformer

Komentuj!