Register

A password will be e-mailed to you.

Séria Kao the Kagaroo odštartovala s rovnomennou hrou v roku 2000. V nasledujúcich rokoch sa fanúšikovia dočkali dvoch pokračovaní a titulu Kao Challengers, ktorý bol remakom druhého dielu s názvom Kao the Kangaroo: Round 2. Ten pôvodne vyšiel v roku 2005, pričom minulý rok zamieril na aj na Steam.

A práve Kao the Kangaroo: Round 2 teraz môžete získať úplne zadarmo. Verzia pre Steam možno v porovnaní s pôvodným vydaním považovať za remaster, nakoľko autori do tohto vydania pridali achievementy, cloudové ukladanie postupu, podporu vysokého rozlíšenia a i podporu pre gamepady.

Ak náhodou túto značku nepoznáte, ide o skákačku klasického strihu, takže budete na priestore 25 levelov zbierať mince, drahokamy, likvidovať nepriateľov a ako už je zvykom, chýbať nemôžu ani súboje s bossmi. V podstate ide o titul podobného razenia ako Rayman 2, ibaže je v hlavnej úlohe klokan v boxerských šortkách. Hra má na Steame veľmi priaznivé hodnotenia, takže ak máte podobné tituly v obľube, určite neváhajte a využite príležitosť pridať si Kao the Kangaroo: Round 2 do svojej knižnice. Čas máte do 15. júna, pričom ak si hru dovtedy aktivujete, zostane vám už navždy.

Save 100% on Kao the Kangaroo: Round 2 on Steam

Play as Kao! The cutest and bravest kangaroo of all video games returns in this digital version of “Kao the Kangaroo: Round 2.”Experience the joy of playing a classic 3D single-player platformer filled with various challenges, including fighting, racing and solving puzzles.Bounce through 25 levels set in 5 unique, colorful worlds to rescue your animal friends captured by the evil Hunter and his henchmen!

Pri tejto príležitosti vývojári zo štúdia Tate Multimedia oznámili, že pracujú na úplne novom pokračovaní série, no podrobnosti sa dozvieme neskôr. Značka sa teda po pätnástich rokoch opäť vracia. Nový diel by mal priniesť úplne nový príbeh, výzvy, nepriateľov a i moderný vizuál.

Zdroje: Steam, Gematsu

Komentuj!