Register

A password will be e-mailed to you.

Priaznivci pixel artu, prípadne retro hier budú mať počas mesiaca máj o dôvod na radosť navyše, nakoľko vývojári zo štúdia Easy Trigger Games a vydavateľská spoločnosť Coffee Stain Studios oznámili dátum vydania ich pripravovaného počinu Huntdown.

Ten ponúkne poriadny závan retra a nostalgie, nakoľko je hra štylizovaná do 16-bitového pixel artu (všetko ručne kreslené), ktorému bude robiť sprievod syntetizátorový soundtrack a to, samozrejme, pri 60 snímkoch za sekundu, aby hráči mohli na prichádzajúcu hrozbu reagovať čo najpohotovejšie.

V uliciach budúcnosti plných chaosu, v ktorých vládnu zločinecké gangy a policajti sa ich obávajú, môžu iba nájomní lovci oslobodiť mesto od korupcie a zločincov. Spravte poriadok so zločineckým podsvetím v tejto akčno-komediálnej arkádovej strieľačke.

Zhruba takto znie zápletka na oficiálnom webe titulu a ako vidíte, nie je ničím výnimočná. Na zabíjanie všetkého, čo sa vám postaví do cesty však bude viac než dostatočná, predsa len, príbeh v podobných hrách nie je veľmi dôležitý. Omnoho podstatnejšie však je, že v hre nebude chýbať co-op, takže sa na cestu spravodlivosti budete môcť vypraviť aj so svojim kamarátom.

Na záver už iba tie pre mnohých najdôležitejšie informácie, a to kde a kedy si bude možné Huntdown zahrať. Poďme najskôr na dátum vydania, ktorý znie 12. mája. Platformy sú PC (Epic Games Store), PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch, pričom ak predsa len preferujte verziu pre Steam, budete si musieť rok počkať, nakoľko má Epic zabezpečenú exkluzivitu. Cena bola stanovená na 19.99€ a na všetkých platformách okrem PS4 by už mala byť k dispozícii aj predobjednávka.

Zdroj: oficiálna webstránka

Komentuj!