Register

A password will be e-mailed to you.

S rôznymi neoficiálnymi informáciami o Grand Theft Auto VI sme sa stretli v minulosti už viackrát. Rockstar Games tentokrát prilial olej do ohňa a to nie len, čo sa týka Grand Theft Auto VI, ale aj ďalšou menej očakávanou kontroverznou hrou.

Spoločnosť Rockstar Games je známa tým, že ich hry nevychádzajú rok čo rok. Práve naopak. Títo autori taktiež len tak nezverejňujú informácie a neukazujú svoje hry, až kým si nie sú istí výslednou kvalitou. Grand Theft Auto V vyšlo ešte v roku 2013 prvotne na Xbox 360 a PlayStation 3 a hráči sú už logicky hladní po ďalšej časti tohto akčného sandbox počinu.

Rockstar Games každopádne updatli domény s názvami GTA VI, GTA Vice City Online, GTA Miami. Pripomíname, že neoficiálne informácie hovorili o návrate do slnečného Miami. To by mohlo znamenať, že Rockstar Games skutočne pracuje na Grand Theft Auto VI, ktoré sa vráti do Vice City. To však nie je všetko. Rockstar Games si totiž zaregistrovalo aj Manhunt 3 doménu. Je to zaujímavé, keďže s touto značkou sa už príliš nepočítalo, no tento krok môže znamenať opak.

Komentuj!