Register

A password will be e-mailed to you.

My, fanúšikovia elektronických športov, sa odjakživa pri hraní rôznych akčných hier snažíme zachrániť svet. Momentálne máme jedinečnú príležitosť stať sa hrdinami okrem virtuálneho sveta aj v tom reálnom. Pomôcť v boji proti koronavírusu môžeme napríklad našim zodpovedným správaním a hraním hier z pohodlia domova.

Príležitosť na to ponúka nový projekt Y-Games @Home, ktorý všetkým fanúšikom hier prináša:

  • online turnaj v 6-tich populárnych hrách
  • registráciu zadarmo tu: https://bit.ly/YGHomeSH  
  • skvelý celkový prizepool až 2600 eur (300€ – single-player, 700€ – tímová hra).
  • hranie z bezpečia domova
  • možnosť podporiť dobrú vec a správať sa zodpovedne.

Do iniciatívy sa zapojili aj známi streameri a komentátori.  Vďaka nim poputujú všetky príspevky (donate) hnutiu ” Kto pomôže Slovensku”, ktoré priamo pomáha prostredníctvom transparentného účtu slovenským zdravotníckym zariadeniam v boji s pandémiou koronavírusu: https://www.ktopomozeslovensku.sk/

Prispieť môžete aj priamo ľubovolnou čiastkou na transparentné číslo účtu: 

SK2683300000002901467117
SWIFT/BIC: FIOZSKBAXXX

Do poznámky, ako správny gamer, môžete uviesť “Hrám doma / Y-Games home“ 

Y-Games @Home prináša zábavu nielen účastníkom, ale aj divákom. 

Počas kvalifikačných a finálových zápasov si môžete pozrieť live prenosy s komentárom skvelých slovenských & českých streamerov. CS:GO zápasmi vás bude sprevádzať Ivan “Dev1” Lazarov, o League of Legends komentár sa postará Czechcloud a Clash Royale turnaj by nebol tým pravým bez Mishkina a FiFqa.

Ambasádorom projektu a komentátorom Hearthstone turnaja sa stal Ladislav “Zlý Zajo” Miko.

Y-Games @Home pod záštitou generálnych partnerov Orange a VÚB Banka ponúka komentované online turnaje v populárnych hrách:

  • Orange Clash Royale – 1.4.2020
  • Fortuna FIFA 20 – 2.4.2020
  • IBM Dota 2 – 3.4.2020
  • Mall.sk Counter Strike: Global Offensive – 4.4.2020
  • Budiš Hearthstone – 5.4.2020
  • Legion by Lenovo League of Legends –  6.4.2020

Do turnaja sa môže zapojiť naozaj každý fanúšik hier. 

Registráciu zadarmo nájdete tu: https://bit.ly/YGHomeSH   

Organizátori si pripravili aj zaujímavú súťaž pre všetkých zodpovedných hráčov:

Postnite fotku, video na FB story/Instastory, v ktorom ukážete, ako aj vy bojujete proti korone. Nezabudnite ju označiť s hashtagom #hramdoma a môžete aj vy vyhrať jednu zo skvelých vecných cien. Vybrané posty v ktorých označíte aj @ygames tournament prezdiela samotný organizátor na svojich sociálnych sieťach.

Online turnaj však nie je len o zábave. Má podporiť boj proti koronavírusu na Slovensku. Ako? Jednoduchou výzvou – zostaň doma a hraj sa s nami! Y-Games @Home chce podporiť zodpovedné správanie v hráčskej komunite a priniesť aj dôležité informácie o bezpečnostných opatreniach zábavnou formou. Tieto dôležité informácie  budú odvysielané v pauzách medzi zápasmi a odkomunikované samotnými komentátormi počas livestreamu. 

Najlepším spôsobom, ako môžeme teraz Slovensku pomôcť je byť v bezpečí a dodržiavať všetky bezpečnostné opatrenia. Vďaka Y-Games @home sa popri tom všetkom môžete dobre zabaviť a vyhrať. Viac informácií o turnaji nájdete na webe yzone.sk. 

Pridajte sa na oficiálnu FB udalosť tu: https://bit.ly/YGamesAtHome

Buď hrdinom dnešných dní a hraj sa doma!

Komentuj!