Register

A password will be e-mailed to you.

Svet Crossout sa rozširuje ruinami vedeckého mesta a obrneným ľadoborcom. Spoločnosti Targem Games a Gaijin Entertainment vypustia aktualizáciu 0.10.100 Snowstorm pre post-apokalyptickú online akčnú hru Crossout. Vianočné obdobie prináša množstvo darčekov, novú PvP mapu, Naukograd a unikátny obrnený ľadoborec.

Na vianočnej udalosti sa stretnú hráči chrániaci naložený kamión plný darčekov od hordy zločincov, ktorí sa pokúšajú prekaziť sviatky. Najlepší bojovníci získajú špeciálne sušienky, ktoré môžu byť vymenené za novoročné dekorácie, nálepky, ohňostroje, plechovky s farbami či iné skvelé predmety pre ich obrnené vozidlá. Táto udalosť trvá do 13. januára 2020.

V minulosti boli ulice vedeckého mesta plné života. Vedci prichádzali z celého sveta aby študovali potenciál geotermálnej energie. Jedného dňa sa gejzíry pod mestom prebudili, zem začala klesať a budovy sa zrútili. Nakoniec všetci mesto opustili a toto miesto sa stalo obľúbeným pre bojovníkov a ich obrnené vozidlá.

Jack Frost je jednou z legiend Wastelandu. Snaží sa byť láskavý k obyčajným ľuďom a dávať im darčeky: niekedy je to hlava zlodeja, alebo náhrdelník vyrobený zo zubov. Deti i dospelí však od neho z nejakého dôvodu utiekli. Jack teda ide do svojho obľúbeného ľadoborca a snaží sa dohnať šťastných jednotlivcov a pomôcť im jeho raketometom Locust. Toto zariadenie je dostupné v hernom obchode Gaijin Store ako súčasť prémiového balíčka Frostburn do 31. januára 2020.

Komentuj!