Register

A password will be e-mailed to you.

Spoločnosti Targem Games a Gaijin Entertainment oznámili spustenie novej aktualizácie “Mass Contagion” pre hru Crossout. V hre bude 5 nových herných misií, slávnostná udalosť venovaná výročiu hry a nový balík vozidiel.

Dve z nových herných misií pokračujú v kampani, ktorá bola predstavená v predchádzajúcej aktualizácii a ponúka tajomný stroj, ktorý vymazáva pamäť obyvateľom pustatiny. Hráči sa konečne dozvedia, kto je za touto ohavnosťou, pričom v epickej bitke na úzkom horskom priesmyku zaútočia na opevnenie nepriateľa. Ďalšie tri misie sú súčasťou novej kampane “Návrat do Colossea”, v ktorej sa hráč zúčastňuje na najnebezpečnejšom športovom podujatí v Wastelande, v konečnom dôsledku vyzývajú majstra Colossea na rozhodujúcu bitku.

S “Mass Contagion”, Crossout tiež oslavuje svoje druhé výročie v Open Beta verzii. Prostredníctvom podujatia “Another Year in The Wastelands”, ktoré trvá do 4. júla, môžu hráči získať špeciálne kozmetické výrobky, ako napríklad ohňostroje alebo dekoratívne nálepky pre svoje vozidlá. Nesmierne obľúbená mapa “Station Control-17” tiež získala aktualizáciu, ktorá otvára ďalšie trasy pre smrtiaci boj.

Od 13. júna do 14. júla hráči môžu použiť nový premium balík , “Horsemen of the Apocalypse: Famine”, ktorý zahŕňa aj exkluzívne vozidlo Famine, ktoré je vynikajúce pri prepadávaní nepriateľa a boji zblízka. Tento balíček obsahuje nový design garáže, tematické nálepky, dekorácie a omaľovánky pre všetky vozidlá. Famine, je okrem iného aj prezývka postavy v hre Crossout a to Veran Wolf, ktorý bol kedysi obyčajným sociálnym pracovníkom. Jeho exkluzívny cool avatar je súčasťou balenia.

Komentuj!