Register

A password will be e-mailed to you.

Zo štúdia Valve Corporation prenikla informácia o pripravovanej hre s kódovým označením Citadel. Aj keď to zrejme nebude Half-Life 3, tobôž nie epizóda 3, je pravdepodobné, že pôjde o hru spojenú so sérioi Half-Life. 

Aj keď zatiaľ vôbec nie je známe o čo presne ide, táto hra má byť nejakým spôsobom spojená s Citadelou. Áno presne tou Vitadelou, ktorú sme mali pred očami naprieč celým Half-Life 2 Viac prezradí Tyler McVicker vo videu nižšie. Za týmto odhalením stojí komunita, ktorá vypátrala stopu v najnovšom update enginu pre Dota 2.

Citadel by zrejme mohol referovať na produkt pripravovaný pre VR a z Half-Life univerza. Konkrétne sa malo jednať o jeden level. Avšak vyzerá to tak, že pôjde o úplne separátny Source 2 projekt. Ten by mal obsahovať prvky stealthu, trasovanie umelej inteligencie a minimapu. Teoreticky by mohlo ísť o nejaký druh top down stratégie, či iného žánru. Avšak nepôjde o skôr predstavený flagship VR projekt.

Samozrejme, ide prevažne o špekulácie a dohady. Vôbec nemusí ísť o novú Half-Life hru, či priamo o FPS žáner. Odpoveď prinesie až čas.

Komentuj!