Register

A password will be e-mailed to you.

Francúzska spoločnosť Ubisoft počas tohtoročnej E3 odhalila svoj variant predplatného, ktorý hráčom za určitý obnos sprístupní bohatú ponuku hier. Po tlačovej konferencii sme však nevedeli, aké tituly služba na svojom štarte ponúkne. To však už neplatí, nakoľko Ubisoft konečne odhalil, čo hráčov čaká.

V prvom rade si pripomeňme, že služba Uplay+ bude pre PC hráčov dostupná od 3. septembra tohto roku, takže školopovinných hráčov bude v septembri čakať poriadna nádielka hier, nakoľko si bude možné Uplay+ vyskúšať počas septembra zadarmo vďaka trial verzii. Tá od vás bude síce vyžadovať platobnú kartu, avšak ak si predplatné pred koncom septembra zrušíte, nebude vám účtovaný žiaden poplatok.

Potešujúcou správou je, že v knižnici budú zväčša figurovať najvyššie edície hier, takže sa možno tešiť na bonusový obsah, za ktorý sa inak musí priplácať. Nebude to však platiť pri starších hrách, tento benefit by sa mal týkať najmä noviniek. Už teraz je z oficiálnej stránky zrejmé, že napríklad Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint sa sprístupní v takzvanej Gold edícii, ktorá inak stojí 99,99€. Podobne tomu bude aj v prípade Tom Clancy’s The Division 2, ibaže bude k dispozícii Ultimate edícia. Táto informácia bude pre mnohých hráčov dôležitá, pretože ako už pravdepodobne viete, Uplay+ bude mesačne stáť 14,99 €, čo je spolu s Origin Access Premier najvyššia cenovka v rámci podobných služieb.

Na druhej strane, za tento poplatok dostanete viac ako 100 hier vrátane najnovších titulov, ku ktorým sa navyše dostanete o tri dni skôr a taktiež by mal byť zaručený prístup do beta testov pred vydaním tej, či onej hry. Ak vás predplatné Uplay+ zaujíma, kompletnú ponuku hier nájdete na stránke Ubisoft Store pod týmto odkazom.

Zdroj: store.ubi

Komentuj!