Register

A password will be e-mailed to you.

Vývojár Sam Barlow dokázal výrazne zaujať už svojim predchádzajúcim počinom s názvom Her Story. Aj jeho nový projekt Telling Lies mu bude v mnohom podobný, i keď jeho tvorca sľubuje väčšiu rozsiahlosť.

Na PC Gaming Show bolo ohlásených veľké množstvo projektov, avšak len niektoré stoja za bližšiu zmienku. Telling Lies patrí medzi ne už len svojim námetom a konceptom. Ak ste hrali predchádzajúci Barlowov počin Her Story, môžete tušiť o čom bude Telling Lies a aké herné mechaniky bude obsahovať. Sledujete jednotlivé videá na základe kľúčových slov a cez ne sa dostávate k rozličným rozhovorom, alebo súkromným záznamom z webkamery.

Príbeh sa odvíja od chvíle, kedy sa dostanete k obsahu ukradnutého harddisku Národnej bezpečnostnej agentúry. Následným prieskumom internetovej aktivity štyroch obyčajných ľudí prekvapivo zistíte, že sa dosť navzájom klamú. Avšak tieto ustavičné malé lži len zakrývajú jednu veľkú hrozivú pravdu. A na vás bude ju odhaliť.

Zatiaľ čo v Her Story bol celý koncept postavený na jedinej herečke, v Telling Lies už sú prítomní štyria pomerne skúsení herci. Už len tento fakt napovedá, že táto nová FMV adventúra bude o niečo rozsiahlejšia a komplexnejšia než prvotina tohto štúdia Her Story. Dokonca sa hovorí o tom, že by mala byť až päťkrát väčšia a padlo odvážne označenie open world interaktívna adventúra. Na výsledok si však budeme musieť ešte chvíľu počkať. Na E3 nebol zverejnený presný dátum vydania, avšak vývojári sľúbili, že by sa tak malo stať ešte tento rok.

Komentuj!