Register

A password will be e-mailed to you.

Na konferencii E3 sa Bethesda venovala aj svojmu kontroverzne prijatému titulu Fallout 76. Tento online nástupca obľúbenej singelplayerovej post-apokalyptickej série zožal skôr zmiešané reakcie od hráčov aj kritikov a tak sa dalo čakať, že Bethesda prisľúbi nápravu a príde aj s konkrétnymi vylepšeniami. Jedným z tých hlavných by mal byť prídavok Wastelanders.

Falloutu 76 sme sa venovali aj v našej recenzii krátko po jeho vydaní a odniesol si nie príliš lichotivé hodnotenie. O tej doby už pretieklo veľa vody a v súčasnosti sa postupne vylepšuje takpovediac za chodu, avšak to rozhodne nestačí. Nedostatočný obsah, absencia zaujímavého príbehu a generické questy si doslova pýtali razantnejší zásah. A ten prisľúbilo štúdio Bethesda vo forme nového bezplatného updatu, nazvanom Wastelanders. Do pôvodnej hry by mal okrem rozličných zbraní a brnení pridať nový príbehový quest, v ktorom by sme sa mali dočkať možnosti volieb a ich patričných následkov. Okrem neho je navyše ohlásený aj návrat NPC charakterov. Niečo viac môžno napovie trailer, venovaný ohláseniu tohto veľkého updatu:

Vylepšený Fallout 76 by sme si mohli zahrať už na jeseň tohto roku a to pochopiteľne na všetkých platformách, na ktorých vyšla pôvodná hra, teda na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Zároveň bol ohlásený aj Battle Royale mód nazvaný Nuclear Winter. V tomto neľútostnom súboji sa postavíte 51 hráčom, takže v tomto prípade nepôjde o tak masívne súboje, ako napríklad v PUBG, aspoň teda čo do počtu hráčov.

Na záver nemožno opomenúť ani trial, ktorý ponúka možnosť zahrať si Fallout 76 úplne zadarmo. Ten štartuje už dnes, pričom bude trvať do 17. júna. Ak sa teda chcete na vlastnej koži presvedčiť o tom, prečo Fallout 76 získal svoju povesť, teraz je ten správny čas.

Komentuj!